Drömmar,  Eftertanke,  Månfaser

Under måne och stjärnor

Månen börjar avta lite för varje dag och kraften släpper taget. Men trots de ljusa nätterna syns både måne och stjärnor på himlavalvet. En tid för både drömmar och eftertanke när man följer månfaserna. Nu när månen avtar känns tiden rätt att vända energin inåt för att bearbeta det man inte hunnit med. Skönt att få ett avslut om det är något man inte tänkte på under fullmånen. Magi för förändringar är helt rätt nu.

Så att tända levande ljus och manifestera inför framtiden känns passande. Öppna eldar vore inte rätt i värmen, men att hålla koll på ett levande ljus, som man släcker ordentligt efter avslutad ljusritual är inget att invända mot. i morgon onsdag, kommer vi in på planeten Merkurius “planhalva”, mästaren på förhandlingar, bra dag för anställningsintervjuer och diskussioner helt allmänt.

Det är också healingens dag med ärkeängeln Rafael – han som är hälsans ängel, både för traditionell och alternativ läkekonst, samtidigt som han är alla konsters ärkeängel. Dessutom sägs han kunna mäkla fred mellan länder. I morgon blir det en lite längre distanshealing för er som brukar hänga med. Med början som vanligt kl. 22.00 fram till lite drygt 23.00. Vill hinna med mycket för många och har redan allt klart ute vid dammen för att sända under måne och stjärnor. Om du ringer under dagen och vill vara med – säg  till så förklarar jag.

Med ljus och kärlek