änglar,  magi,  möjligheter

Eldens ärkeängel Samael

Det sägs att tisdagen är dagen när vi ska be ärkeängeln Samael, eldens ängel, om stöd för våra önskningar. Brukar alltid planera mina ritualer minst en dag i förväg när det gäller magi, för att ha allt mellan ljus, rökelse och kristaller på plats. På så vis kan jag helt och hållet koncentrera mig på ljusmagi och manifestationer. På en tisdag som imorgon blir det några röda ljus för att blidka ödet. Röda granater för hem och harmoni, en röd agat för jobb och energi, en röd jaspis för att övervinna hinder och en liten röd rubin för välstånd och tur – allt för att klara av det som verkar nästan omöjligt.

Energierna är redan mycket starka, eller ska vi säga fortfarande. Vi hade ju fullmåne i Stenbocken i lördags på midsommardagen. Jag har laddat upp ordentligt för i morgon – röda dukar, röda kläder, röda sammetsgardiner och servetter. För magiska ritualer i ärkeängeln Samaels anda, att kämpa för att lyckas även med mer krävande mål.

Varför inte, när vi på tisdagar även har krigsplaneten Mars vid vår sida. Det känns den här gången, som att kämpa för både kärlek och mer frid och fred på hela vår jord. Bönen om fredlig samvaro kommer jag att fortsätta med tills allt runt omkring oss lugnat ner sig. Förutom ärkeängeln Samael kommer jag också att sända mina önskningar till ärkeängeln Rafael som strävar efter fred mellan nationer.

Med kärlekens röda ljus!