änglar,  balans,  livsstil

Soluppgång med solhälsning

Det finns nog knappast något härligare än att få börja dagen med en solhälsning ute vid sjön i skogsbrynet. Dessutom i vackert väder. En yogis dröm helt i harmoni med naturen. Nästan så själen slår kullerbyttor av glädje. En varm morgon som denna, kunde jag inte låta bli att göra alla mina övningar lite längre. Det blev till och med en kort simtur efter meditation och yoga.

Vi har maj månad, klockan är kort före 5 på morgonen och soluppgången är vackert orange.   Det lovar att bli en vacker dag. Varmt ska det bli också, väderprognosen säger plus 27. Bestämde mig redan tidigt idag vilka ärkeänglar jag ska be om hjälp vid kvällens distanshealing. Som vanligt healingens ärkeängel Rafael, vars namn betyder “Gud läker”. Han brinner för att hjälpa till med hälsa och välbefinnande och strålar i gult eller grönt.

Idag kan jag heller inte låta bli att be ärkeängeln Uriel “Guds ljus” om stöd. Han låter ljuset flöda över dina svårigheter och hjälper dig hitta en lösning på problemen. En naturens ängel som står för visdom och visioner och som skiner i guld och rubin. Verkar vara ett perfekt par i dag de båda. Som vanligt mellan 22.00 till 22.30, har du anmält dig, men inte har tid att slappna av just då, kommer du ändå att få hjälp av healingen. Jag ber alltid ärkeänglarna att ge dig den hjälp du behöver mest.

Med ljus och kärlek från Laura