Drömmar,  Midsommar-magi,  Mörker

En natt i den sagolika skogen

Vi har redan kommit till mitten av juni. Nästan! Vi har den fjortonde idag. Ett magisk tal som har mycket med karma att göra, det vi ger får vi trefaldigt tillbaka. Änglanummer 14  betyder balans och förändring mot det bättre. Nu ska du manifestera dina  mål och befästa dina intentioner. Siffran 1 står för nya projekt, nystart och 4 för ordning, balans och ambitioner.

Talet 14 är talet för harmoni, rättvisa och beslutsamhet. Nu passar det att be om stöd från ärkeängeln Zadkiel, nr 14 i tarotkortlekens stora Arkana, måttlighetens ärkeängel som hjälper dig att öka ditt självförtroende. Du får hjälp att se saker ur nya perspektiv, som blir vägen till att framgångsrikt manifestera dina drömmar. Så tänk också på att kraften bakom all magi är tro och övertygelse. Du måste kunna “se” det du önskar, som verkligt framför dig.

Midsommarens magi har redan börjat verka och hela skogens skönhet var som en sagovärld  när jag satt i mörkret innan gryningen för mina ritualer. Det blev ljusmagi med tända ljus – lila från gårdagen – djupt rosa och gröna för fredagen. Ville ha det lila/indigo som hjälp för att lösa mysterier och öppna mitt tredje öga, djupt rosa för kärleken och skönheten och  lade till grönt för pengar eftersom himlens stjärnor såg ut som silverpengar. Fantasin bara flög iväg.

Önskar en bra dag full av kärlek och ljus!