Drömmar,  Månfaser,  Önskningar

När de röda ljusen brinner..

Då är önskningarna viktiga och kanske till och med svåra att få till. Vi använder alltid rött för att genomföra det nästan omöjliga. Jag själv brukar ta massor av små röda teljus och ett stort, tjockt i mitten. Däremellan strör jag små torkade mörkt röda rosblomblad, som också får plats i rökelsen tillsammans med torkade, hackade tallbarr och lite tallkåda. Allt från tallen ger skydd och främjar också en växande förmögenhet.

Tycker det är så passande med denna ljusmagi på tisdagar, att jag återkommer till den lite då och då. Nu står ärkeängeln Samael vid vår sida, beredd att ingripa och hjälpa oss med nästan omöjliga problem, att uppfylla våra drömmars önskningar. Dagen tillhör även krigsguden Mars som ger kraft till allt vi företar oss. Idag är dagen vi skriver ner manifestationer på lagerblad och bränner dem ett och ett på de röda ljusen, medan vi upprepar våra djupaste drömmar.

Färgerna på mitt bord är röda idag, inte bara ljusen utan duk och blommor, kristaller och även “tisdagens” anteckningsbok. Har en för varje dag i den dagens speciella färg, med uppskrifter om passande ritualer och magiska ceremonier. Ser det som en liten möjlighet att ge ännu mer kraft till min magi.  Önskar en härligt “röd” tisdag. Gäller din önskan kärleken, ställ en röd blomma på bordet.

Med ljus och kärlek.