Eftertanke,  nymåne,  Önskningar

En mörk himmel och spådom

Vi vet att bakom allt mörker döljer sig idag en nymåne. Det är nu vi ska göra verklighet av våra drömmar. Allt vi planerat sedan fullmånen ska bli verklighet eller åtminstone, att vi sätter igång på fullt allvar och inte bara drömmer. Kan vara skönt att bara drömma ibland, Men vi vill ju förverkliga våra önskningar, så nu är det dags att sätta fart.

Har du svårt att bestämma dig och behöver hjälp med ditt vägval. Varför inte testa med en spådom. En spådom visar vägen framåt – hur det blir om du fortsätter på samma sätt som nu, men kan också öppna upp för nya vägval, nya möjligheter. Så varför inte göra ett försök.

Vid en läggning med Tarotkort kan du välja mellan flera möjligheter. Ett dagens kort för att se hur det ser ut just nu eller en trekortsläggning som visar dåtid, nutid och  framtid. Du kan också välja mer utförliga alternativ som 4, 5 eller 10 kort, 24 kort till och med, men det brukar mer vara ett val för en “nyårsläggning”. Nu under sommaren är just 3-kortsläggningen vanligast, kanske vill man inte gå alltför djupt i sommarvärmen. Vanligaste frågan just nu är “Hur blir semestern?”

Önskar en fortsatt fin sommar med ljus och kärlek!