Eftertanke,  Mörker,  Önskningar

När stjärnor faller

Himlen ser ut som om någon hade broderat den med stjärnor, trots regnet som ger fantastiska reflexer. Nästan  som om små silverdroppar skulle falla från himlen. Det är en vacker syn när regndropparna når rosbuskarna utanför fönstret. Rosor och regn som silver i gryningen känns som löften om växande glädje. De röda rosorna är för kärlek och vänskap, medan regn och silver sägs komma med löften om pengar.

Allt detta välbehövligt i de tider vi har för tillfället. Men vid alla ritualer, manifestationer och spådom som jag håller på med, kommer nu alltid tecken på bättre tider – långsamt men säkert. Inga katastrofer eller mörka moln i sikte. Så det gäller att behålla förtroendet och övertygelsen, även om man skulle önska att all lycka kom genast. Inget är gratis, så vi får väl jobba på med övertygelsen att allt ordnar sig. Nu känns det extra viktigt att inte sända ut några negativa energier. Glöm inte att det kan missuppfattas av universum, som då tror att du önskar det du vill undvika.

När du ser en stjärna falla ska du önska dig det du mest av allt vill ha. Tyst och hemligt – om du berättar det för någon sägs det inte längre fungera, så behåll det för dig själv. Jag brukar försöka förstärka med att varje dag tända ett ljus för denna min högsta önskan. Idag på söndag blir det ett guldfärgat, i morgon kommer ett silverfärgat, måndagens färg, att lysa. Fortsätter på tisdag med ett rött, som ska hjälpa med det nästan omöjliga, onsdag blir det ett lysande gult, torsdag ett lila eller indigo, fredag grönt och avslutar på lördag med tre stycken, svart, grått och brunt.. Mot ondska, sedan för diplomati och jordar till sist trygghetens bruna.

Med ljusmagi och önskan under stjärnfall!