änglar,  spådom,  tecken

Alla änglar runt omkring oss

Inte bara ärkeänglar, även våra skyddsänglar och änglar i någon form av ljusenergi som finns runt oss, de är alla på plats för vårt allra bästa. Idag ser vi änglarna som just energier med budskap från ljusvärlden. Det är änglarna som kommer med tecken från andevärlden till vår egen värld. Dessa himelska väsen brukar ge sig tillkänna genom knappt förnimmbara tecken och mestadels känner vi oss trygga och lugna på ett behagligt sätt när en ängel är närvarande.

Änglar finns där för oss alla och visar sig på något sätt för de som önskar kontakt. Det bästa sättet för mig att få kontakt, det är genom meditation. Att be om änglahjälpen helt förutsättningslöst, när man sitter där i lugnet, har visat sig vara en bra väg. Du kan läsa på och rikta den fråga till den ärkeängel kan hjälpa dig bäst om du vill, för ärkeänglarna har alla sina egna områden. Eller du väljer den ängel du känner mest koppling till. Säg bara vad du vill ha hjälp med, utan instruktioner, din ängel vet bäst vad du behöver.

i höstens mörker kan änglahjälp vara bra om depressionen kommer smygande. Även optimistiska människor har perioder när tankarna kan kännas tunga. Ibland måste vi fatta beslut som inte är helt lätta. Spådom, ljusmagi i månskenet och speciellt en bön om änglahjälp kan ge oss hjälp med vägvalet. Vi ska veta att vi inte står ensamma, för änglar finns alltid vid vår sida!

Med ljus, kärlek och änglars magiska hjälp!