Eftertanke,  möjligheter,  Mörker

Förändringar i livet

Livet kommer ibland med överraskningar. Det händer något som vi absolut inte väntat oss, någonting som betyder en stor förändring. Någonting vi uppfattar som negativt, en omvälvande händelse som förlorat jobb, kärleken tar slut, skilsmässa. Det tycks som om marken vi står på är i gungning. Hur kunde detta hända? Det är hos oss, som hos andra…. “Jag såg det inte komma”. Man är så uppe i sitt, att man inte märker vad som håller på att ske.

Först måste vi försöka se det som händer från ett helt annat perspektiv. Närma oss situationen från ett annat håll. Istället för att låtsas att problemet inte finns, Nu behöver vi landa, ta en paus och ge oss själva tid att tänka. . Kanske ringa till ett medium eller en sierska, inte för lösningen eller för att få veta slutresultatet, utan för att få andra infallsvinklar. I slutändan är det du själv som bestämmer vad du ska göra, men en kortläggning kan ofta vara en bra vägledning – öppna ögonen för något vi inte tänkt på, öppna nya dörrar.

Om vi står vid en vägkorsning i livet, kan det vara svårt att välja väg. Särskilt om det inträffat något oväntat, då behöver man sitta ner och tänka till. Lyssna på intuitionen, den bekannta magkänslan. Inte älta fram och tillbaka utan istället utforska nya vägar. Även i mörkret finns ljusglimtar och i slutet av tnneln lyser solen igen. När en tid har gått, har jag hört många säga att erfarenheten gjort dem klokare och att de faktiskt tack vare “katastrofen” nu lever ett mycket bättre liv. Att de därigenom fick nya möjligheter att starta om med mer eftertanke och följa sina drömmar .

Med ljus och kärlek!