änglar,  Månfaser,  själ

Längtans tider…

Det känns som en hel evighet tills fullmånen dyker upp den 10 september och ännu längre till höstdagjämningen på kärlekens dag, fredagen den 23 september. Min lista med ritualer är full. Så mycket som passar att ta tag i just när den “riktiga” hösten börjar. En tid som gjord för eftertanke och för förbättringar. Eller en härlig kopp te, fötterna i ull-sockor på soffan och en spännande bok.

Än så länge ser det lovande ut på väderfronten, Men den sista tiden har lärt mig att inte förlita mig på den. Inte 100 procent i alla fall. Nästa lördag kommer iallafall fullmånen i Fiskarna. Fiskarna är ju ett vattentecken, ett kvinnligt, känslornas tecken. De som är födda i Fiskarna älskar det vackra. Kanske har de lite svårt att bestämma bestämma sig och vill inte att allt ska gå för fort.

Vi kommer också att känna Merkurius energi mycket starkt, eftersom han redan dagen därpå går in i sin retrograd i Jungfruns tecken, där han är den styrande planeten. Det är nu vi behöver tänka efter och vara försiktiga med för snabba beslut.

Jag kommer att vara hemma under hela september – jag har bestämt mig för en lugn senhöst i år. De flesta bär och frukter är plockade och omhändertagna. Likaså svamp och vilda örter. Stressen är borta och jag kommer att kunna ägna mig helt åt det som jag gillar mest. Spådom, magi och olika ritualer.

Just i år har jag gjort riktiga “djupdykningar” i astrologi och även månologi, onlinekurser och nya böcker. Ska bli fantastiskt att testa allt detta som jag känner mest för. Vill du veta vad just dina stjärnor säger, tala om ditt stjärntecken när du ringer? Har du funderingar om månfasen just nu? Jag följer alltid månfaserna så fråga bara, om du vill veta något om månens inflytande.

Med ljus och kärlek från Laura