änglar,  Drömmar,  kärlek,  magi

Medium kärlek

Frågan om kärlek är nog den jag som medium får allra mest. Mest, kanske naturligtvis, om den stora stora kärleken. Men kärlek gäller mer än en livspartner. Det är kärleken till föräldrarna, barnen, lilla vofsingen eller annat husdjur. Till arbetskamrater, grannar och medmänniskor över huvud taget. Särskilt nu i juletid brukar tankarna också gå till de som har det sämst. Gamla som ingen bryr sig om, människor på flykt eller barn som far illa. Hemlösa människor och djur. Att bry sig är också kärlek. Det sägs ju att det vi gör gott kommer 3 gånger tillbaka. Och mot det onda som görs slår Karma till med 3 gånger ondska.

Ofta vill kunden veta om HAN/HON kommer tillbaka, om du har en chans med just den mannen/kvinnan. Trogen, ljuger, när, varför ? Tusen frågor som dyker upp, särskilt om man tvivlar på kärleken. Det kan också vara sig själv man tvivlar på och att kärleken är helt ok. För att ett förhållande ska må bra, måste man först se till att man själv mår riktigt bra. Det brukar faktiskt lösa de flesta problem när det egna måendet och självförtroendet är på topp. Inte bara i ett förhållande.

Lägg in ett par må-bra dagar i veckan när du pysslar om dig själv. Börja meditera och le alltid mot dig själv i spegeln och tank på Attraktionslagen – Positiva tankar drar till sig positiva energier. Kärleken kan bli fel om man söker alltför intensivt. Tänk positiv och försök inte forcera för allt har sin tid. När det gäller kärlek är det två som måste vara redo samtidigt, därför är dessa frågor om tid alltid de svåraste. Så ta det med ro. Så gott det går iallafall.

Jag spår gärna om kärlek, lyssnar på både kort, kula och pendel – men kanske mest på min inre röst när du frågar. Om det nu hos mig är magkänslan, intuitionen eller helt enkelt det undermedvetna. Efter 3 skilsmässor och ett fjärde varaktigt äktenskap verkar jag ha fått några “inbyggda sensorer”- Ett tag var jag rädd att egna erfarenheter gjorde sig påminda, men det var det inte. Istället har förmågan att arbeta som “kanal” har blivit så mycket mer känslig.

Ofta märker jag också att du själv vet svaret på den fråga du ställer men kanske önskar ett annat svar. Då är det min uppgift att försiktigt öppna dina ögon så du tar till dig sanningen. Kanske tror man sig ha hittat kärleken, men märker inte att den stora kärleken väntar runt hörnet. Om du nu under helgerna manifesterar, ber eller utformar dina önskningar som “spell” – namnge aldrig en viss person, utan be om den stora kärleken. Tro mig, universum och änglarna vet vem det är.

Med ljus och mycket kärlek från silvertrollet Laura