Blog,  livsstil,  magi,  möjligheter,  Önskningar,  själ,  spådom

Ditt bästa liv…

Det finns studier som visar att de lyckligaste och friskaste människorna i världen är de som dagligen ägnar sig åt sina passioner och mest brinnande intressen. Men många lever utan att upptäcka sina mest kraftfulla intressen, de är för upptagna med att springa runt i ekorrhjulet och fokuserar på yttre framgång.

Men tänk om, om framgången kommer när du gör det du gillar bäst. Så lev ditt liv och försök hitta saker du verkligen tycker om att göra. Försök att leva dina drömmar och låt dig inte styras helt av omgivningens förväntningar. Livet är för kort för det. Sök svaren inom dig själv. Lita på din intuition, som är impulser från ditt undermedvetna. Hur vill du leva din stund här på jorden? Du har svaret inom dig.

Att lägga sin energi på rätt saker är viktigt. Nu i juletid är det lätt att låta sig ryckas med och spendera både kraft och pengar i onödan. Det vet du allt och om du hushållar med både energi och pengar och skapar ett medvetande kring det som är viktigt, så du spenderar smart. När du börjar välja vad du lägger energin på, och pengarna för den delen, då har du det tillgodo när det verkligen behövs. Lägg energi på rätt saker och noja inte över småsaker.

Framför allt, bry dig inte om problem som du ändå inte kan lösa eller kanske inte ens påverka. Tänk på sådant som får dig att må bra. Försök att de saker ur ett så positivt perspektiv som möjligt. En gammal grekisk filosof sa att….”Människan plågas inte av tingen i sig, utan av sitt sätt att uppfatta dem”. Lyckliga människor fokuserar sina tankar på saker som får dem att bli positiva.

Ha ett sunt förhållningssätt till livet och välj vänner med omsorg. Din vänskapskrets påverkar dig mycket mer än du tror. Vår hjärna speglar andras beteende, så om du möter någon som ler brett, då ler du ett stort leende tillbaka. Så vill du bli en gladare person, umgås med glada människor. Vill du bli snällare, umgås med de som är snälla, vill du bli framgångsrik, umgås med framgångsrika – låt dig påverkas.

Vill du förändra ditt liv till det bättre? Något som haft framgång i flera undersökningar är att varje dag göra en “pytteliten” förändring till det bättre. Så bestäm dig för hur du med små medel varje dag kan göra en liten förändring, för att nå ett större mål för mer livsglädje. Tänk positivt och gör saker du mår bra av.

Med ljus och kärlek från Laura