Blog,  söndag

Solens dag, söndagen!

Sol är gudinnan som sett sitt namn till söndagen, Hon är den som man saknar mest när hon inte syns på himlen. Hon är den som varje dag kör vagnen med hästar som solen färdas i. Syster till Måne och lika vacker. En dag i solens tecken kan bara bli härlig, Även om regnet öser ner. Vi vet ju att bakom allt skiner hon för och med oss. Det sägs att vi fått solens dag för att den ska ge oss kraft och glädje för att orka med den kommande veckan,

Vi är många som tycker om solsken. När solen skiner kan bara allt bli bra. Just ärkeängeln Uriel står vid vår sida denna dag. Det är ängeln som skiner i vinrött guld och rubin, naturens egen ängel! Han står för visdom och visioner och ser in i det eviga livet. Han har förmågan att hjälpa oss vanliga människor uppmärksamma andarnas kraft och bli mer medvetna om det andliga livet.

Harmoni är ordet som kan förknippas med både sol och söndag. En dag för lycka och möjligheter. Drar du kort nr 18 i tarotkortlekens stora Arkana, så har du dragit det starkaste kortet för glädje och rikedom. Rikedomen kan vara i pengar men även i kärlek. Kortet spår glädje hur du än bär dig åt, för nu har du alla möjligheter med dig. Bara att sitta och ta emot allt det goda som kommer. .

Visst är det härligt när solen skiner, men vackrast av allt är solnedgången! Slappna av och njut, för en härlig söndag lovar en fantastisk vecka. Det gör all skillnad i världen om man börjar veckan positiv och med lust att ta tag i allt som dyker upp.

Söndagen är helt enkelt perfekt för att lindra stress och skapa fina minnen för hela veckan. Försök att ta med dig helgen och solnedgången in i den nya veckan.

Med ljus och kärlek från LAURA