Blog

Slut på vargavintern…

Nu går vi så långsamt mot vår. Lite ljusare för varje dag. bara det är ett mirakel. Men, något som inte blev ett mirakel, det är alla mina “bortglömda” nyårslöften. Så, nu mellan vinter och hopp om vår, kan tiden vara kommen att sätta igång med det nya liv jag lovade på nyårsnatten.

Därför är det tid för nystart! En längtan att börja ta hand om mig själv lite bättre och äntligen ta tag i de drömmar jag satte ord på under nyårsnatten. Det är inget som hindrar mig, motivationen finns. Undanflykterna ska bort! Det är ju “bara” att ge sig själv en kick i baken och göra det som ska göras. Livet ska ju inte bara uthärdas, det ska njutas också. Därför vill jag prioritera det som jag tror gör mig friskare och lyckligare. Träningen är prio ett, så jag börjar långsamt med promenader och långsam löpning. Hänger du med? Tänk i så fall på broddar eller “Ice bugs”. Bra skor är det viktigaste vid vinterträning. Viktigt är att låta träningen bli en rutin, kanske en morgonrutin. Då är det lättare att klara av det och sen flyter det på av bara farten. Jag blir glad av bara tanken, att snart se vintern bli vår. Det dröjer väl lite, men när vårblommorna börjar titta upp genom snön, då vet vi. Våren är här!

I den fina morgonrutinen vi skapar, borde vi också planera in en super god och hälsosam frukost. Då blir det lättare att klara av även vardagarna. Sök alltid positiva alternativ i allt vad du gör. Jag brukar tjata om dragningskraften hos positiva energier och om tankens superkraft. Är vi övertygade om och tänker att något går bra, då blir det så. Tänker vi hela tiden, att nej det går inte. Då blir det så – rätt har vi i vilket fall, så låt oss alltid utnyttja tankens kraft. Positivt tänkande gör oss lyckligare. Tro på dig själv och beröm dig själv när du gör något bra. Påminn dig själv om allt du lyckats med redan. Använd dig gärna av affirmationer, spell. När du talat om för dig själv, nog många gånger, hur bra du är, då är din självkänsla stärkt.

Varma vårvinter-hälsningar och lite fågelsång från Laura