magi,  Sol,  vatten

REGN, för mycket regn….

Sitter och försöker föreställa mig att det regnar silvermynt, samtidigt som jag tänker på ritualer för att få regnet att sluta. Regndans behövs iallafall inte. Nu har det kommit ner mer än nog. Samtidigt som jag skriver detta, verkar det åtminstone göra ett kort uppehåll. Tankens makt när man önskar sig något månne? Grönt är fredagens färg, så jag tänder gröna ljus och sänder spell till favoritgudinnan Freja. “Låt regnet sluta” – naja, blir nöjd med ett par dagars uppehåll och en solglimt också. Nu känns det nästan som om regnmolnen skrattar åt mig! Så det blir en bön till naturens ärkeängel Uriel också. Det räcker nu!

Elementen som härskar på fredagar är ju både jord och vatten – kanske behövde jorden lite mer vatten, så det blir därför lite extra nu på fredag. Låter iallafall bli att innesluta ärkeängeln Salafiel, överflödets ängel, i mina böner. Jag har fått nog regn nu! Inte ens hunden vill gå ut…. När jag ändå håller på med ritualer till gudinnan Freja blir det inte bara om dagens huvudfråga kärlek, utan tar också sikte på hennes krigiska krafter. När det nu regnar, ska hon få ge sin krigarkraft till mer jordnära praktiska problem, som detta att lugna ner regnet, hehe.

Tände till slut även ett svart ljus för mäktiga besvärjelser om avslut. Men svart är inte en negativ färg utan står för lugn och ro. De svarta ljusen används just för att avlägsna  eventuella negativa energier, mota bort mörka makter, så de inte tränger sig på och istället ge plats för det positiva. Jag verkar ha lyckats för nu tittar solen fram om än lite.

Med ljus och kärlek!