änglar,  Eftertanke,  Hälsa,  kropp och själ

Änglarna finns alltid i din närhet

Var du är är finns minst en ängel i din närhet. Vart du än bor. Antagligen flera, det beror lite på ditt behov – änglarna är ju energier, som kan vara på flera platser samtidigt. Din skyddsängel är den som alltid är vid din sida. Sedan kan du efter behov kalla på en ärkeängel eller en annan ängel, för att få hjälp med bestämda saker i ditt liv.

Har du problem med kärleken är ärkeängeln Gabriel ett bra val. Han är kärlekens och hoppets ärkeängel, som ger dig glädje och månar om din lycka så framtiden blir ljus. Han vill att dina önskningar ska gå i uppfyllelse. Ofta ser du ett vitt ljussken när du kontaktar Gabriel eller så hittar du helt oväntat en vit fjäder.

Idag är det onsdag, den dag som sägs vara bäst för healing, så vid dagens  healing ber jag ärkeängeln Rafael, healingens ängel, om hjälp att sända det som just du behöver mest. Genom honom kommer du att uppskatta det skapande i världen, konst, musik och skrivande. Han helar kränkta och sjuka genom både alternativ och traditionell medicin. Och inte minst verkar han för samförstånd mellan länder. Ser du ett grönt ljussken är det Rafael!

Av de 7 viktigaste ärkeänglarna är Mikael den främste, han som skiner i blått och kallas ljusets ängel. Honom kan du be om allt. Hans främsta områden är beskydd, trygghet och säkerhet.Känner du dig orolig, är rädd eller på något vis utsatt för fara, då är Mikael den rätte. Han når in i din själ och ger dig självförtroende när du behöver det. Jag återkommer snart till fler ärkeänglar, fyra till av de viktigaste och sedan en hel rad. Det kommer an på riktning, religion, tradition eller bekännelse hur många ärkeänglar som räknas – i gamla texter räknar man till 92…..

Med ljus och änglars kärlek från Laura