Blog

Magiskt i silver……

NI män med de grå tinningarnas charm och ni kvinnor med silverstänk, välkomna till min nya blogg. Kanske känner ni redan till min blogg sierskansliv.se? Då vet ni att jag älskar magi och använder det ofta. Några av er tyckte, att jag skulle använda magin för välmående och skönhet. I den här bloggen kommer jag att skriva inlägg om att bli äldre och vad jag gör emot åldersnojan. När jag blev 50 kändes det helt ok. Inte skulle jag få nån åldersnoja inte. Inte jag. Men när det blev 55+ och sen 60, då slog den till med full kraft. Spegeln säger att jag ser ut som ett troll. Rynkor, javisst. Håret torrt och grått. Grånande iallafall. Konstigt är det … jag känner mig lika ung, som när jag var 40. Så nu ska det tas krafttag med guldkant av magi, levande ljus och musik.

Om inte spegeln vore ändå, som tyvärr säger sanningen.

Från och med nästa inlägg, får du därför följa min kamp mot den attackerande åldersnojan, hehe. Två gånger i veckan kommer jag att berätta om, vad jag gör för att må bättre och inte minst, se bättre ut. Jag hoppas, att det jag vet om magi i alla dess former, kommer att hjälpa mig på skönhetens altare.

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

Meditation varje morgon och på kvällen en liten ”bönestund” vid mitt altare för magi. Där ska jag dagligen manifestera mina önskningar. Ayurveda och mindfulness ska också utforskas.

Jag ska läsa gamla böcker och hitta de bästa spell jag kan hitta för skönhet, lycka och pengar. Pengar? Ja, en del krämer och dofter kanske kostar lite extra och vi vill ju unna oss lite.

Nu hoppas jag att du har lust att följa med på min magiska resa för ett fantastiskt liv. Inspirationen fick jag när jag läste rubriken, 20 AR YNGRE MED MOTION. Då tänkta jag att, jamen tänk om man kombinerar motionen med många saker, som hälso- och skönhetsprodukter, naturliga örter och oljor, övningar för kropp och själ och sist men inte minst MAGI. Resultatet borde bli fantastiskt.Tänker också låta Tarotkorten hjälpa till att vis vägen.

Hoppas du följer med på resan mot magiska mål.

Hälsningar med kärlek och livskraft från Laura