magi,  Mörker,  själ

Nu är vargarna tillbaka

Under natten såg jag dem igen – vargarna som alltid försvinner när våren kommer. Med ett välbekant ylande under fullmånen, sa dom att nu är vi tillbaka här igen. Fort har det här året gått. Jag tycker det var alldeles nyss, som jag gick barfota i gräset. Helt nytt här är ett lodjur som stryker omkring, till vovvens stora glädje – han nosar på varje tassavtryck, äntligen något nytt som händer  verkar han vilja säga. Men lodjuret drar sig säkert snart tillbaka till ensligare områden snart. Då är det vi och vargarna. Björnen som funnits här några år, den drog vidare norröver när skog fälldes på senhösten..

I magin sägs ju vargen vara en familjens beskyddare som gör allt för sin flock och som kraftdjur eller skyddsdjur sägs den ge styrka, ordning och harmoni. För mig betyder det alltid något när de dyker upp, som att de ger vägledning i någon öppen fråga. Speciellt vad gäller vänskap, förtroende  och tillit. Det du ger får du tillbaka är vargens motto. Tänk karma…..

Du vet väl att du kan ha flera kraftdjur, som ger dig den vägledning du behöver. Jag får ofta frågan hur man hittar sitt kraftdjur och där är vägarna många. Du kan be ditt kraftdjur ge sig tillkänna när du mediterar. Eller be dem att ge dig ett tecken i dina drömmar. Du kan lyssna på magisk musik, gärna trummor, och be en ärkeängel om hjälp att få veta. Då skulle jag välja Uriel, naturens och visdomens egen ängel.

Med ljus och kärlek från Laura