Drömmar,  möjligheter,  rökelse

Nu vänder vi blad

Vi kommer nu in i en helt ny fas i våra liv. Vi har vetat det rätt länge, men det är nu det sker. Pluto har gått in i Vattumannen, den 23 mars för att vara exakt, och det är nu vi ska ändra på det som behövs för att vi ska kunna ska beträda nya stigar. När den starka planeten Pluto byter stjärntecken så händer saker. Det blir förändringar på det själsliga planet – en perfekt nystart – äntligen.

Drömmarna som du burit på så länge ska utvärderas och efter möjlighet förverkligas. Nu ligger livets bok uppslagen och det är dags för nya, positiva kapitel. Ta chansen att göra det bästa av de planer du har. Du ska visa ditt sanna jag för att komma vidare och använda dina positiva energier för att få respons på dina önskningar. Pluto har naturligtvis lite olika inflytande på ditt stjärntecken beroende på i vilket hus det befinner sig, så kolla gärna detta.

Positivt är det i vilket fall och påverkar det som är viktigast för dig och ditt tecken just nu! Själv låter jag levande ljus brinna och tänder rökelse både för att rensa bort dåliga energier och när jag manifesterar passande för mina önskningar.  Samtidigt använder jag Attraktionslagen och försöker att tänka på det jag VILL och så gott det går göra saker jag mår bra av. Uppskattar det jag har och släpper pressen på att jag absolut måste ha något NU. Viktigt är att sända positiva energier för att få positivt tillbaka. Även om det dröjer lite – fortsätt föreställa dig det du önskar, se det.

Med ljus och kärlek från Laura