Drömmar,  Eftertanke,  möjligheter

När våren doftar lycka

Minns en gång en vår – i ett annat land – jag gick genom en allé med doftande blommor. Bedövande, vackert och underbart! Känns som om det minnet blir bättre för varje gång jag tänker på det – dofterna blir starkare, blommorna vackrare. Vi borde samla på vackra minnen, för att kunna ta fram dom när något känns trist. Använda  tankens makt för att få oss på bättre humör.

Om vi tänker att det går bra, det kan jag göra, då brukar det bli så. Tänker vi däremot – det går inte, det klarar jag aldrig. Då blir det tyvärr oftast så. Vill du öka turen i livet, då ska du ha positiva förväntningar, känna magin  och vara öppen för lyckan. Dina tankar och förväntningar har en stor inverkan på dina möjligheter och ditt välbefinnande.

Förvänta dig att det ska hända bra saker. Tro på din intuition när du ska ta ett beslut, Verkar något hopplöst låter vi drömmen och tanken bli starkare. Det finns en stor livskraft och energi inom oss, något som vi ska använda för att nå våra mål. Släppa tvivlet som gnager styggt. Skaffa en bok för fina minnen, skriv upp när något gör dig extra lycklig, gör ett “visionboard” med bilder på dina drömmar. Och….. ingen är perfekt, lär dig älska dina små ofullkomligheter och le mot dig själv i varje spegel. Du är bra som du är. Vi behöver alla lite “självpep” då och då.

Med ljus och kärlek från Laura