kropp och själ,  magi,  nymåne

Nystart i nymånens tecken

Nu tar vi sats och börjar om. Läser våra horoskop och kollar i vilket hus just vårt stjärntecken står, inför nymånen vid halv niotiden i kväll. Nymånen kommer som alltid med magi och en chans till nystart, det är nu vi ska se över vår situation och utvärdera alla nya möjligheter. Kanske är det dags att gå i en helt ny riktning. Vägvalet är ditt, så följ ditt hjärta.

Idag är det måndag dessutom, månens dag när vi ska uppmärksamma våra drömmar och lyssna inåt på vår intuition. Kanske meditera med hjälp av mångudinnan och tillika ärkeängeln Haniel. Tända silverfärgade och molnvita ljus och lägga fram våra favoritkristaller och/eller vita  pärlor. Måndagen är en perfekt dag för månmagi eller också stjärnmagi för att få ökad intuition och ekonomisk tur. Elementet är vatten, samma som vid denna nymåne i Kräftans känslosamma tecken.

Pärlemon stärker din karisma och tillsammans med silver ger den mer kärlek och pengar. Den ger dig utstrålning och personlig skönhet. Lägg gärna till en regnbågsmånsten för att få styrka, hälsa och ömsint kärlek. Månstenen hjälper dig också att ha överseende med små fel och brister, så du får självförtroende och ser dig själv i positivt ljus. Du är helt ok som du är.

Önskar en fantastisk nymånekväll, sänder ljus och kärlek