Eftertanke,  livsstil,  möjligheter

Önskningar i gryningen

Drömmar och önskningar har vi många och ibland, naja kanske för det mesta, känns det nästan omöjligt att uppfylla alla. Då gäller det att försöka med gryningsmagi – med besvärjelser som är bra för en nystart för något i ditt liv. Hitta en ny kärlek och få tillit, få bättre karriärmöjligheter och mer pengar. Få optimism för att motverka otur och sist men inte minst för att få en bra hälsa! För alla ritualer i gryningen vänder du dig mot öster. Där går solen upp.

Solens dagliga faser är inte så varaktiga som månens, men ger däremot en ordentlig kraftkick. Vill du förstärka kraften i dina grynings/solritualer kan du använda samma kristaller som på söndagen, solens dag. En citrin, tigeröga eller bara en ring av guld som får reflektera eller ersätta solstrålarna. Och som silvertroll glömmer jag aldrig en boji-sten för föryngring. Solen är en mycket stark symbol som ger självförtroende, hälsa, kunskap, energi och rikedom. Lägg gärna några lagerblad i en rökelsebehållare och låt dem glöda under solen för snabba pengar. Söndag eller vilken annan dag som helst i gryningen.

Vill du ha en runa som talisman vid gryningsritualen – ta gärna den gamla fornnordiska Sowilo = solen, som är en eldruna, runan för solens gång genom året. I den gamla fornnordiska rundikten anses den som helig och livets ljus. Bra nu i månens mörka halva, när vi åter strävar mot ljuset.

Med solens ljus och mycket kärlek!