Drömmar,  Önskningar,  stjärnor

Silvertrollets hemlighet

Vad kan det vara? Vilka frågor besvarar vi inte så gärna – kanske vill vi inte förråda våra drömmar, utan vill hålla våra önskningar för oss själva. Särskilt dessa superhemliga, som man säger när en stjärna faller och som vi  aldrig kommer att yttra. Men det ska vi ju inte heller, för då går önskningarna inte i uppfyllelse.

Idag är också en dag för önskningar och drömmar. Idag den 10 mars kl. 10.00 mötte solen månen, dvs vi har nu nymåne där 1, ettan står för en stark nystart och 0, nollan för superenergi. Nymånen befinner sig i Fiskarnas, Zodiakens sista tecken, som avslutar det astrologiska året = solåret och vi har Karmaplaneten Saturnus som skapar rättvisa, bakom oss och framtidsplaneten Neptunus, drömmarnas och intuitionens planet framför oss. Samtidigt är vi på väg mot Vårdagjämningen den 20 mars.

Samtidigt som vi idag nystartar våra drömmar, kan vi väl så sakta börja förbereda oss på både Vårdagjämningen när natt och dag är lika långa och solen växer sig allt kraftigare. Snart är den efterlängtade  grönskan här. Nästa fullmåne den 25 mars är en månförmörkelse i Väduren som gör att något förändras på djupet, så det är redan nu under nystarten tid att börja med att lägga allt gammalt bakom oss, inte bara nystart. Själen och kroppen njuter av kommande vår och sommar, så kanske är längtan efter skönhet och hälsa på alla plan vår innersta hemlighet.

Med ljus och ny början….