Blog,  spådom,  Tarotkort,  Vintertid

Tarot online

En kopp kaffe, skriva i min dagbok och en trekortsläggning med bästa tarot korten bredvid levande ljus är en bra start på dagen. Innan jag sätter mig vid telefonen på morgonen, för att svara på dina frågor, brukar jag lägga tre kort för mig själv och sedan meditera i 10 -15 min. för att förbättra mitt emotionella, andliga tillstånd Meditationen behöver jag för att komma i rätt stämning för att gå på djupet. Kanske lyssna på en andlig vägledare.

Ibland frågar kunden om det verkligen går att lägga tarotkort för kunden online. Kan bara svara med ett stort JA, det går helt fantastiskt. Jag tycker till och med att det går bättre, än om vi sitter i samma rum. Energierna blir djupare och kraften i energiladdningen blir starkare, när vi inte kollar på ansiktsuttryck och gester. Så är det för mig.

Om det är den “gamla hederliga” Raider Waite” tarotkortleken, en nyare änglatarot eller orakelkort allt efter humör. Korten sviker inte. Att lägga tarotkort ser jag inte som en direkt spådom, utan mer som en vägledning, som kan visa på flera möjligheter på samma fråga. Visst kan man dra korten och läsa svaret i en bok. Men det är inte meningen med tarotkorten, i alla fall inte för mig.

Tarotkorten ger oss en bra möjlighet att lyssna till oss själva och låta oss utvecklas. Det krävs en hel del övning och erfarenhet att tolka de olika korten och läggningarna. Jag brukar vilja ha alla korten i en läggning, innan jag tyder för att få ihop helhetsbilden. Plus att det är svårt om man inte har den mediala känslan att känna in korten. Samma kort kan säga olika saker beroende på situationen kunden befinner sig i. Det är energierna från kunden jag är en kanal för när jag lägger korten. Jag är den som överför energin – inget annat.

Om du vill veta framtid eller kärlek får du ett svar. Hur blir det med nya jobbet? Kommer pengarna att räcka? Blir det bröllop till våren? Frågorna är många och svaren ofta spännande – kanske ibland bättre än du anar. Vad jag älskar med korten är att de ofta vidgar våra vyer och får oss att öppna ögonen för nya möjligheter. Kanske vill du ha svar A eller B, men svaret är C – då gäller det att kunna förklara varför det är så. Det är stor skillnad mellan att dra ett kort och att få veta vad korten verkligen “säger”

Nu något helt annat – Några kunder har förgäves sökt mig de senaste veckorna. Varit ledsna att jag är inloggad på så oregelbundna tider. Fick också höra att alla inte är “early birds”, eftersom jag ofta är online väldigt tidigt. Har tagit kritiken till hjärtat och kommer därför från 2 december att finnas online 05.00 – 06.30, 11.00 – 12.30 och 15.00 – 16.30. Plus lite extra då och då. Hoppas vi hörs!

Med ljus och kärlek från Laura