kropp och själ,  livsstil,  möjligheter

Vacker som en dag och nöjd i själen

Skönheten är viktig för de flesta av oss och “kampen” blir hårdare ju äldre vi blir. Offren på skönhetens altare större. Möjligheterna krymper och skönhetsmedlen blir dyrare verkar det som. Men det sägs att det bästa skönhetsmedlet är att älska livet och vara nöjd med sig själv – att strålglansen då kommer automatiskt. Det satsar jag på.

Leendets magi kan öppna stängda dörrar. Vi behöver hitta vägen till att trivas med oss själva och vår tillvaro här och nu. Det som varit ska vi släppa helt – vi kan inte vrida klockan tillbaka, inte ändra det förgångna.  Framtiden är det som ligger framför oss, det är där vi ska hitta den nya glädjen, inte gräma oss för det som varit och inte heller längta tillbaka. Men naturligtvis ska vi glädja oss över vackra minnen.

Jag tror att om man önskar sig något tillräckligt mycket blir det så. Bestäm dig för att ditt liv från och med nu ska gå som en dans. Tur är inte något vi föds med, utan något du bestämmer dig för att ha. Om du ser på dig själv som en turförföljd person, så blir du det. Du kommer att lyckas, känna dig glad, vacker och omtyckt. Glöm inte leendet och tänk på tankens magiska kraft, då kan drömmen om ett härligt liv bli verklighet!

Med ljus och kärlek från Laura.