magi,  möjligheter,  nymåne

En nymåne för skönheten..

Den kommande nymånen ska ägnas helt åt skönheten. 8 april har vi en “optimistisk” nymåne i Väduren med hopp om stjärnor på den mörka himlen. Stjärnor för stjärnfall, för att få en hemlig önskan uppfylld, men är kanske lite, lite för tidigt – Lyridernas stjärnfall och meteorsvärmar kommer mellan 14 – 30 april, men hoppas att några enstaka stjärnor börjar falla tidigare.

Ritualerna den 8 april kommer till största delen att bestå av ljusmagi, med hjälp av kristaller och rökelse. Om vädret tillåter även öppen eld utomhus inför manifestationer och korta spell, men än så länge ser inte väderleksrapporterna alltför positiva ut. Ser mig mer i badrummet med härligt doftande ljus och rökelse, med spell under ansiktsmasken men honung och rosenblad, medan jag ber skönhetens ärkeängel Jofiel – Guds skönhet – om hjälp. Kristallen röd turmalin får ligga på badkarskanten tillsammans med en liten granat och bredvid röda och lila ljus brinner rökelse med krossade rosenknoppar . En dag för skönhetsmagi när det gäller att sikta bågen mot stjärnorna .

Nycklar till skönhet sägs vara när kropp, själ, sinne och hjärta tillsammans visar vägen till magi. Ritualer och spell för skönhet, tillsammans med välgörande produkter. Viktigt att verkligen njuta när man ligger där i badkaret – avslappnande musik är härligt samtidigt som det blir en pink bubble meditation. Att föreställa sig sitt vackraste jag i en fantastisk miljö och i tanken omsluta det med en rosa bubbla. Blås iväg bubblan när du avslutar badet, men den här gången blir det ingen kall dusch till avslut. Linda in dig i en stor varm handduk, se dig i spegeln, le och säg till din spegelbild “Du är vacker och jag älskar dig”.

Med tända ljus och kärlek!

.