Drömmar,  kärlek,  magi

Guldets dag och solens…

Det är söndag idag, en dag för besväjelser för att uppfylla en stor dröm – långt och lyckligt liv, evig kärlek plus mycket pengar. Även om vi ser det framför oss och utnyttjar Attraktionslagen till fullo, får vi nog lägga upp en sådan önskan så att det sker stegvis – varje söndag året ut….

Att be om hjälp av söndagens ärkeängel Uriel känns lämpligt – han som står för visdom och visioner och är naturens egen ängel. Han har förmågan att hjälpa oss förstå andarnas kraft, så vi blir mer harmoniska. Klädd i guld och vinrött skiner han, så du kan förnimma gnistor när han är i närheten. Andlighet och visshet om evigt liv gör oss trygga med honom.

Vid besvärjelser för att uppfylla stora drömmar, skulle jag tända naturliga bivaxljus eller vita, som passar för alla önskningar. Här skulle jag ta 5 ljus som i den kinesiske numerologin är de fem välsingnelserna – rikedom, tur, hälsa, liv och fred! Astrologer till exempel, använder ofta den femuddiga stjärnan som skydd, aven alkemister. I rökelsen skulle jag blanda lagerblad, barr från en eller tall och torkad basilika[även för kärlek] för framgång och pengar. Lagern är helgad åt solen och elementet eld. En guldring med gnistrande sten på fingret under besvärjelsen är ett måste och lägg gärna kristaller som tigeröga och gyllene beryll runt ljusen. Fullkomligt blir det om du ställer allt på en välputsad kopparbricka för tur, kärlek, pengar och healing. Skriv sedan din besvärjelse som du bränner över ljusen medan du läser den!

Med magi och kärlek från Laura