Drömmar,  Fullmåne,  Mörker

Snart lägger sig nattens mörker över skogen

I morgon bitti kl. 08.13 har vi fullmånen i Vågens tecken. Harmoni, balans, vilja att lösa konflikter och samarbete sägs vara på ingående. Nu går det mot kväll och himlen är täckt med tunga, mörka moln – inte ens en stjärna syns på himlavalvet. Men det spelar egentligen ingen roll för där bakom molnen finns den, månen som nu växer till sig med enorm kraft. Tiden är redan mogen för nattens månmagi.

Det första jag gör är ritualer för att bli kvitt det förflutna, saker jag inte vill ha med  in i den nya månfasen. Det sägs ju att vi under fullmånen kan få avslut på det som inte behagar oss och jag börjar gärna lite i förväg med det , för att ha det gjort helt enkelt. Till min hjälp har jag en siverobsidian, kristallen som hjälper oss att inte hänga kvar med gamla oönskade saker, utan hjälper oss med ny tur. Tillsammans med den naturligtvis en månsten, som förstärker all månmagi och aktiverar vår själs mediala sida.

För ekonomisk tur och hjälp att uppdaga det oväntade tänder jag levande ljus i silver och molnvitt – måndagens färger. Som alltid blir det också något för ökad skönhet och personlig positiv utstrålning – den här gången använder jag vita odlade pärlor och några vackra nyputsade silvermynt. Jag bär silverringar och örhängen av silver. Till och med min häxkvast har fått ett silverfärgat band.

Önskar tur under fullmånen, ljus och kärlek!