Fullmåne,  livsstil,  Önskningar

Jag önskar…

Det passar att önska när supermånen står full på himlen. Trots att det regnar är jag hoppfull, att månens kraft är densamma, i vilket väder hon än lyser. I dag känns det iaf som om hon söker skydd bakom extra tunga regnmoln.

Jag har bett ärkeängeln Haniel, mångudinnan , om hjälp med kvällen och nattens önskningar. De blir många den här gången… måste utnyttja den stora supermånens kraft och med änglahjälp kan det inte gå fel. Förutom mångudinna ar ärkeängeln Haniel även en healingens ängel.

Min gamla gyllene bok gömmer mina drömmar och önskningar. Jag brukar plockat fram den, när jag tänker göra önskeritualer vid någon månfas. Däruti boken har jag i åratal skrivit upp mina tankar och livsdrömmar, så jag tittar efter vad jag lyckats bra med, vilka spell och affirmationer som jag tycker fungerat. .

Varje morgon har jag skrivit upp nattens drömmar [om jag drömt förstås], för de brukar försvinna ur huvudet, så snart man sitter vid frukostbordet med tekoppen i handen. I boken har jag också klistrat in vackra, positiva bilder och foton, nästan som ett visionboard på vissa sidor. Det är min lyckobok för det vackra och positiva i livet, där inget negativt får slinka in. Det har också blivit något av en bucketlist, med alla händelser jag vill hinna med. Lugn, den har bara 82 punkter kvar, med saker jag absolut vill göra. Får lägga på ett par extra år, hehe!

Har du någon drömmarnas bok? Gör ett försök att åtminstone skriva upp dina drömmar. Särskilt vid fullmåne brukar drömmarna vara väldigt intensiva och man kan lära mycket om sig själv och sin framtid, när man börjar tyda sina drömmar. Sen kan du börja utvidga din drömbok med vackra bilder och kloka ord för att få mer inspiration. Med en drömfångare ovanför sängen blir det en fullkomlig hörna för lyckodrömmar.

Jag älskar att meditera ute under fullmånen. Gärna gående meditation på en skogsväg, där man ser månljuset sila ner mellan träden. Är det på en plats med badtunna blir det ännu bättre.

Hoppas att alla dina önskningar om det bästa i livet blir uppfyllda, hälsar Laura