Eftertanke,  horoskop,  kärlek,  Månfaser

Vad säger ditt horoskop?

Följer du månens faser och läser dagens och månadens horoskop, för att få reda på framtidens händelser? Stjärnornas och planeternas positioner kan berätta mycket om vad vi har att vänta. Just nu sitter jag här framför datorn med alla mina anteckningsböcker för att reda ut den kommande veckan och månaden.

Kontaktorer, Stjärntecken, Horoskop

Jag har alltid funnit det fascinerande med månen – som barn gick jag alltid i sömnen vid fullmåne. Men mina föräldrar satte stopp efter att jag vid en fullmåne klättrat ut genom barnkammarfönstret och upp i päronträdet bredvid. Resultatet blev bort med päronträdet och låst fönster. Jag var väl i 6-års åldern och det var nog då mitt intresse för månfaser väcktes. Det förbjudna lockar alltid – särskilt när man är barn.

Nu, några årtionden senare, håller jag koll på alla månfaser, vårt horoskop jämför jag med både det  kinesiska och slaviska. Själv Stenbock, Råtta och Järv, hehe. Brukar hålla mig till det positiva i alla horoskop och gå helt på den linjen, det negativa tar jag tag i om det skulle komma. Satsar alltid fullt på positiva energier.

Esoterisk, Astrologi, Horoskop

Att räkna ut vilka konstellationer kommer att påverka våra liv känns alltid upplysande. Det ger eftertanke om det som varit och hopp för det som väntar. Vill du ha en kortläggning inför fullmånen, finns jag online flera timmar på söndag eftermiddag. Annars hittar du flera av mina trevliga kollegor.

Nu väntar vi på söndagens fullmåne i Väduren klockan 22.54, som ska vara mycket kraftfull. Vågen är ju kärlekens och även skönhetens stjärntecken, så det är bra att ta lite extra hand om sig själv. Merkurius, vår sociala planet som står för både kommunikation och energi, kommer i början av nästa vecka in i Vågen, så att satsa lite extra på jobb och pengar lovar också gott. Det blir magiskt.

Horoskop, Astrologi, Zodiaken, Symbol

Med stjärnornas ljus och kärlek från Laura