Drömmar,  kropp och själ,  livsstil,  örter

Skönhetens höst

Hösten borde man verkligen kalla tiden för skönhet. Det är nu vi kan ta hand om oss själva. Besöka både spa och gym, träna yoga, meditera och pyssla med allsköns ritualer för skönhet. Kanske få en härlig massage och riktigt slappna av. Njuta av värmen inomhus.

Massage, Stenar, Svart, Koppla Av, Väska

Allt mellan bastu och aromaterapi, där vi utnyttjar alla örter som hjälper oss hålla kvar både sommarens och ungdomens magi. Kyliga regnrusk-dagar försöker jag smyga in ett härligt bastubesök åtminstone ett par gånger i månaden. Spar istället på frisören ibland och gör några hårinpackningar hemma.

Blir faktiskt mycket “extra allt” i skönhetsväg hemmavid under den här årstiden. Ansiktsmasker, doftande ansiktsbad med ånga – dvs favoritörter i vattnet, lätt uppkok och sen med handduk över huvudet låta ångan verka ca 15 min. Hyn känns härligt len efteråt. För att inte nämna alla “lyxiga” fotbad innan naglarna lackeras. Viktigt att njuta när kylan biter utomhus.

Hälsocenter, Massage, Avslappning

Visst är det härligt, att någon gång ibland få tänka så där ordentligt på sig själv. Det är dessutom nödvändigt, för ju mer vi tycker om oss själva, desto mer positiva energier sänder vi ut. Det belönas med att vi får positiva energier tillbaka. Vi blir omtyckta helt enkelt, för vem kan motstå en människa som strålar.

Tror ibland att vi tänker för lite på oss själva och vårt mående. Tänk dig en härlig massage och varma stenar, där du också kan smyga in ett par älsklingskristaller. Själv har jag ett par malakiter som alltid får vara med för att ta bort otrevliga energier. Vad gäller kristaller ska du alltid välja just de som passa dig. Fråga gärna om råd ifall du söker något speciellt.

Stenar, Spa, Massage, Koppla Av, Salong

Med magiskt ljus och kärlek från Laura