balans,  Eftertanke,  yoga

Andas, andas in den nya dagen!

Andas ut alla tvivel och allt som begränsar dig. Andas in mod och din fulla potential. Andas ut allt som står i din väg. Lev nu, var klok och älska dig själv! Blunda och lyssna till ditt inre universum för du har svaren på alla dina frågor redan inom dig. Du är fantastisk!

Meditera in i den nya dagen – sätt dig helt avslappnad på vid sjön, på en stubbe i skogen, i gräset hemmavid eller i en park. Känns rätt att utnyttja naturen, åtminstone fram till löven faller. Den speciella känslan att vara “jordnära” ger trygghet. Själv försöker jag också att gå barfota så mycket som möjligt, även på skogspromenaderna. Stärkande för både ben och själ.

Andningen är viktig, djup och regelbunden ska den vara. Tänk dig varje gång du andas ut, att det är dina problem du då blåser bort och att inandningen är för styrka och nya tag. När du väl hittat den rätta platsen, omslut dig i tanken med en bubbla och stäng dess dörr. Alla onödiga tankar ska stanna utanför – öppna tankens “dörr” igen när du känner dig redo att möta dagen.

Hälsa solen med en fantastisk livgivande solhälsning! Jag tycker att just den här kombinationen av yogaövningar, som finns i Solhälsningen ger livskraft till trötta leder. Gör varje övning flera gånger innan du går vidare. När du är klar står en ny, fräsch och pigg människa där på mattan…… DU!

Nu är du mer än beredd att möta den nya dagen. Fylld med all kraft du behöver kan du tag i vardagssysslorna och ännu större uppgifter om det behövs. Du är rustad att klara det som dyker upp.

Med ljus och kärlek från Laura