spådom,  Stjärntecken,  Tarotkort

Silverstärnor på himlavalvet

Nu har iskylan återvänt och den nästan svarta natthimlen är fylld med stjärnor som lyser starkt och klart. Ett fält av silverstjärnor tycks öppna sig ovanför grantopparna, när man nattvandrar i skogen. Jag är alltid lika fascinerad av naturens skönhet och hoppas på ett stjärnfall för en hemlig önskan. Du vet väl, att du aldrig får berätta för någon vad du önskar när en stjärna faller. Då uppfylls inte din önskan, enligt sägnen. Så bättre ta det säkra för det osäkra och tiga som muren!

Vi har väl alla våra speciella drömmar som vi inte vill förråda för någon. En speciell glädje är naturligtvis stjärnhimlen så här inför nymånen, när vi utan månens ljus skulle gå helt i mörkret utan dessa små ljuspunkter. Eller större ljuspunkter. Den 14 – 15 februari kommer vi att se turplaneten Jupiter som en stor lysande stjärna på himlen. En fantastisk chans att skicka sina önskningar mot himlen, gärna med stöd av ljusmagi – ett lila brinnande ljus, kanske omgärdat med ett par lila kristaller.

Kanske använda Tarotkort för en spådom vid midnatt idag fredag vid nymånen, för att få vägledning om framtiden. Om du nu lägger korten själv eller vänder dig  till en sierska. Du hittar alltid någon på spålinjen, mig eller en kollega. Eller om du behöver riktigt mycket tur – kanske den 14 – 15 februari när Jupiter låter sitt ljus stråla över oss.

Med tur, lycka och tända ljus hälsar “Silvertrollet”